Следвайте ни

Обществени посредници даряват 1000 лева за Хитрино

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
По инициатива на почетния председател на Националното сдружение на местните обществени посредници в Република България Иван Димитров беше направено парично дарение в размер на 1000 лева за пострадалите в село Хитрино. За пореден път сдружението на местните омбудсмани се включва като организация, за да подкрепи хора в нужда. 


"Ние считаме, че в моменти - тежки като този, хората в беда имат нужда от нашата обща помощ и като сдружение напълно единодушно решихме да дадем своя принос. С това действие бихме искали да напомним, че всеки жест е нужен и всеки може да бъде полезен, за да покаже съпричастност.", коментира още г-н Димитров./ "Пазарджишка Марица"

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?