32
Следвайте ни

Обсъждат новите възможности и предизвикателства при европейската интеграция

Форум за

viber icon

Двудневен форум на тема „Нови възможности и предизвикателства в процеса на европейската интеграция на България” организира ПП Обединени земеделци със съдействието на фондация „Конрад Аденауер”, България. Събитието ще се проведе на 25 и 26 септември 2021 г., събота и неделя, от 10:30 часа в хотел „Хебър”, град Пазарджик.

В първия от двата дни от 13,00 часа от партията предвиждат и пресконференция по темата. В нея ще участват председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията д-р Анастасия Димитрова-Мозер и заместник-председателят на партията инж. Емил Йончев.

В него ще участват доц. Антоний Гълъбов, председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията д-р Анастасия Димитрова-Мозер, заместник-председателят на партията инж. Емил Йончев, кметове и общински съветници, земеделски производители и представители на бизнеса от региона. 

Ще бъдат дискутирани въвеждането на иновации и технологии на бъдещето в подкрепа на българския бизнес и европейските проекти в негова подкрепа.   

Обект на обсъждане ще бъдат също европейската перспектива за развитие на българското земеделие и необходимите промени в аграрната политика на България. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?