32

Ново голямо дарение получи болницата във Велинград

МБАЛ-Велинград получи голямо дарение от местния хотел "Здравец", съобщиха от лечебното заведение. Оборудването (маси, столове, бюра, матраци и спално бельо) ще бъде използвано за нуждите на ремонтираното Неврологично отделение, което по време на пандемията се ползваше за Ковид отделение. Останалата част от дарението ще бъде разпределена между всички отделения.

Управителят на МБАЛ-Велинград д-р Данчо Гурдев изказа специални благодарности на главния мениджър на хотела Емануел Рьозелер. Той заяви, че екипът оценява високо жеста. Подчерта, че е щастлив от възможността за бъдещо партньорство и че гостите на хотела от своя страна винаги може да разчитат на навременна медицинска помощ при нужда.

“Щастливи сме, че имаме партньори и дарители като Вас! Искрено ценим всички жестове на проявена щедрост!"- каза д-р Данчо Гурдев.

"Радостни сме, че имаме възможността да помагаме на болницата. Ние с Вас имаме обща мисия - да помагаме на хората да се чувстват добре, уютно и да бъдат здрави"- отбеляза Емануел Рьозелер.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?