Следвайте ни

Новият кмет на Стрелча полага клетва

viber icon

Новоизбраният кмет на Стрелча Георги Павлов ще положи клетва днес пред Общинския съвет, съобщават от общината в средногорското градче. За 17,00 часа е насрочено редовно заседание на местния парламент, което ще се проведе в конферентната зала на Младежкия дом.

Градоначалникът поема поста, след като в неделя спечели с убедителна преднина пред доскорошния кмет на общината Стойно Чачов в частичните местни избори.

Инж. Георги Кирилов Павлов е роден на 20.02.1969г. Завършил е Минно-геоложкия университет в София. В периода 2011-2018г. е зам.-кмет на община Панагюрище, ресор “Стопански дейности и управление на европейски проекти“. От 2018 до сега е управител на дружество с предмет на дейност „Проектиране и строителство“.

Павлов поиска и получи подкрепата на жителите на Община Стрелча с ясна и точна програма за управление, основана на прозрачност в публичните финанси, развиване на туризма въз основа на природните  и исторически дадености на района и работа по проекти с цел подобряване на жизнената среда в общината. 

Зад кандидатурата му застанаха няколко партии и от лявото, и от дясното пространство, сред които ГЕРБ и БСП.

Избори за кметове се проведоха още в Септември и беловското село Аканджиево.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Б.Б

Б.Б

29.09.2020 | 09:12

Много се е разбързал да си взима Немска Кацаров и останалата пасмина и направо към Община Стрелча.И.Р и И.И за Зам кметове председателката на БСП Стрелча за секретарка а платените плювачи за началник отдели

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?