Следвайте ни

Нови 18 са с COVID, вирусът превзема още училища, поваля медици

viber icon

РЗИ - Пазарджик информира за осемнайсет нови положителни проби за COVID-19 в областта през последното денонощие. 

Шест от пробите са на лица от град Велинград. Става въпроса за пет жени и един мъж. Всички са поставени на домашна изолация. На възраст са от 35 до 70 години. Една от жените е лекар по дентална медицина, а друга е рехабилитатор в МЦ „Асклепий“. Положителна проба е показала и заместник-директорътна НПГГС „Христо Ботев“ град Велинград. Предприемат се съответните противоепидемични мерки.

От село Варвара е новооткрит мъж на 28 години, поставен на домашна изолация.

Пет от положителните проби са на лица от град Панагюрище. Четирима мъже и една жена. Те са на възраст от 16 до 75 години. Поставени са на домашна изолация, с изключение на 75-годишния мъж, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“ . 

Шестнайсет годишният младеж, е ученик в ПГИТМТ град Панагюрище. Извършва се епидемиологично проучване, предприемат се съответните противоепидемични мерки.

От град Пазарджик са четири жени на възраст от 47 до 75 години. Една от жените е хигиенист в СУ „Георги Бенковски“, поставена е на домашна изолация.

Преподавател в ПГ ИМ град Пазарджик е хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“. На директора на гимназията се връчва предписание за предприемане на противоепидемични мерки. 

Хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“ е и 75-годишната жена.

Мъж на 40 години от село Ивайло е поставен на домашна изолация.

Последният положителен резултат е на мъж на 55 години от село Исперихово, също хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?