32

Нова съветничка се закле в ОбС-Пазарджик

Вержин Хугасян се закле днес като общински съветник в Пазарджик. Тя поема поста отТаня Колчакова-Янева от ПП-ДБ, чийто мандат бе предсрочно прекратен след назначаването ѝ за зам.-кмет на община Пазарджик. Вержин Хугасян ще поеме и дейността на Таня Колчакова-Янева в постоянните комисии „Законност” и „Финанси, бюджет, европейски програми и фондове, международно сътрудничество и инвестиционна политика”.

Други двама съветници обявиха, че напускат парламентарните с групи и остават в ОбС като независими. Заявление за това е подал Кирил Андонов. Той бе в листата на МК “Земеделски народен съюз“. Не е посочил мотиви занапускането на политическата организация.

Десислава Георгиева пък напуска „Възраждане“, като остава независим общински съветник. В заявлението си тя отново сочи, че е била подлагана на натиск от Стоян Таслаков да гласува по начин, който невинаги е бил в интерес на електората на партията. Наскоро Георгиева, която бе председател на общинската структура на „Възраждане“, обяви, че напуска партията и разпуска местната ѝ структура.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?