Следвайте ни

Нов протест във Ветрен дол, хората имат 3 искания към АПИ

viber icon

Жители на септемврийското село Ветрен дол излязоха за трети пореден протест, който се състоя на главния път до местното кметство. Демонстрацията бе под надслов "Да ограничим скоростта в населените места". Хората настояват за ограничаване на скоростта на моторните превозни средства, преминаващи през селото. По-конкретно ветрендолци искат поставяне и обозначаване със знаци на пешеходна пътека в центъра на селото, изграждане на релефни шумни пътни маркировки, преди и след всяка пешеходна пътека и по-засилено полицейско присъствие за спазване на правилата за движение.

Пред погледите на дошлите полицаи в рамките на протеста движението по главния път Пазарджик - Варвара бе спирано на няколко пъти, тъй като протестиращите преминаваха групово през пешеходната пътека, непозволявайки на МПС-та да продължат движението си. 

От Агенция "Пътна инфраструктура" вече отговорили на протестиращите, че допълнително обезопасяване на пътя не е необходимо. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?