102

Нов лидер в ПП ГЕРБ - Пазарджик

Късно снощи общинската структура на ПП ГЕРБ в Пазарджик избра на партийно събрание Борис Димитров за нов председател. Той заменя на поста Йордан Кожухаров, който бе начело на градската организация в партията на Бойко Борисов в отминалия мандат.

Борис Димитров

На събранието присъстваха административният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов и областният лидер на партията Найден Шопов, които заедно с членове и представители на ръководството на структурата в Пазарджик обсъдиха резултатите от изминалите местни избори и обстановката след вота. 

Цветомир Паунов благодари на Йордан Кожухаров за всичко свършено до момента. Той подчерта, че причината за рокадата не е загуба на доверие към Кожухаров, а се е наложила, предвид предстоящата му натовареност в Общински съвет - Пазарджик. "Той е едно от лицата със сериозен юридически опит и се очаква да бъде активен в тази посока", обясни Паунов. 

Йордан Кожухаров(вляво) и Борис Димитров(вдясно) си размениха местата в общинската структура на ГЕРБ - Пазарджик

С избора на нов председател, в лицето на Борис Димитров, и Найден Шопов и Цветомир Паунов изтъкнаха, че очакват общинската структура да започне процес на заздравяване и да постигне много нови успехи и за в бъдеще.

Борис Димитров не е непознато лице за ГЕРБ-Пазарджик. И до момента бе част от общинското ръководство на партията. Той и е бивш общински съветник в градския парламент на Пазарджик.

Димитров изрази готовност и увереност пред членовете на партията, че ще работи енергично и ще прави всичко възможно, за да стои възможно най-близко до проблемите на хората от цялата община, както и че ще търси възможности за разрешаването им.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?