32

Нормално и спокойно започна изборният ден в община Панагюрище

Нормално и в спокойна обстановка започна изборният ден на територията на община Панагюрище. През вчерашния ден всички секции бяха поети под полицейска охрана.  

Припомняме, че по време на изборите полицаите ще бъдат разположени вън от секциите, няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени лица и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията. Има и допълнителни екипи на РУ-Панагюрище и ОДМВР-Пазарджик за реагиране и проверка на сигнали, които са съотносими към дейността на полицията. 

Дежурно гише «Български документи за самоличност» в РУ-Панагюрище ще работи днес от 08.30ч. до 19.30ч. Ще бъдат връчвани вече изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които  са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване. Припомняме, че удостоверението за гласуване се издава единственно и само да послужи на гражданите да упражнят своето право да гласуват.  

*Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?