Следвайте ни

Нина Димова от БСП ще ръководи ОбС-Ракитово

Новоизбраните съветници в община Ракитово, кметът на общината Костадин Холянов и кметовете на кметствата Костандово и Дорково положиха тържествена клетва пред областния управител. Първото заседание на новоизбрания общински съвет започна с водосвет за здраве и успехи в новия мандат.

След връчване на удостоверенията от ОИК Ракитово, заседанието бе председателстван от най-възрастния съветник Ангел Кожухаров.

"Целият район около Ракитово е богат на природни и културно-исторически забележителности. Костандово и Дорково са център на национални и международни фестивали, които привличат български и чуждестранни туристи. Тези дадености са предпоставка за развитието на местната икономика, за привличането на инвеститори, за мотивация да съхранявате и работите в името на идните поколения. Обичайте родния край и използвайте всички възможности за усвояване на финансови средства, за да реализирате поставените си цели като представители на местното самоуправление", каза областният управител Стефан Мирев след положената тържествена клетва.

За председател на Общински съвет Ракитово беше избрана Нина Димова от "БСП за България". Тя получи подкрепата на 13 от общо 17 общински съветници.

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?