Следвайте ни

Никол си дава джобните на добрия старец

Новините от Пазарджик и региона

viber icon
Александра МУСИЕВСКА, "Пазарджишка Марица"

Дядо Коледа и антуражът му пристигнаха в Пазарджик, за да зарадват малки и големи. Малчуганите и техните родители вече се редят на опашки, за да могат да си направят коледна фотосесия. А децата използват възможността да заявят желанията си за коледни подаръци на белобрадия старец, за да са сигурни, че ще получат това, което най-много искат. Повечето от тях дори си носят и собственоръчно написани писма, за да ги дадат на Дядо Коледа.

Пътят до Лапландия е дълъг и писмото може да се загуби, затова го нося лично. Така  съм сигурна, че ще го получи, заяви 8-годишната Никол. В нейния списък има едно- единствено желание. Момиченцето иска под елхата да го чака ховърборд. То дори заявило на Дядо Коледа, че ако не му стигнат парите, ще му дава цяла година част от джобните си, за да му помогне за покупката на подаръка. 

Първокласникът Михаил пък цяла година се е старал да бъде добър. Той си пожелава за Коледа здраве за себе си и цялото семейство. Ако може все пак, Дядо Коледа да му донесе един скален катерач, ще е щастлив. Неговият брат Лъчко, който е на 5 години, пък е помолил за полицейска радиостанция.

Срамежливата Анелия се е спряла на бебе. Ама Дядо Коледа, не от онези, обикновените. Да ми донесеш от тези, които се хранят и говорят. Чу ли?, попита момиченцето белобрадия старец, докато се снимаше вчера с него.

Фотографии с Дядо Коледа получават и бебета на по няколко месеца. Родителите им запечатват по този начин първата Коледа на отрочетата си. Съвсем естествено не всички от малчуганите са щастливи от първата си среща със стареца, облечен в червен костюм. Голяма част се разплакват при вида му. За да се получат снимките, се налага понякога и малко импровизация. За да не плачат децата, Дядо Коледа застават лекичко зад тях, а фотографът бърза да щракне кадъра, докато не се е усетил малчуганът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?