Следвайте ни

Нетрадиционно, различно, екзотично, в Пазарджик

viber icon

Едно от най- нетрадиционните събития в Пазарджик… Различно, умело съвместило различните изкуства, различни култури, показващо колко малко село е света около нас. Екзотично, проникнало в Азиатската култура, представено от един пътешественик. Загатване за книга енигма, изрисувана от мистериозна художничка от далечният Ориент. Езотерика, духовност, интелигентна игра с непознатата Азия.

Японски театър, „Дъщерята на Самурая“, японски кукли, направени от един от най- добрите майстори на кукли, японски кукловод. Тайландска художничка, изрисувала книгата на един Пазарджишки пилигрим… Снимки, показващи това което никой няма да ви покаже… Книга, разбиваща с трясък, с философски чук, стереотипите, обгръщащи ни повече от 80 години. Коктейл, ягоди, стичащ се шоколад, Просеко, класическа музика, цигулка, ноти, Западно Европейска култура… без никой да иска да ви продаде, каквото и да е, странно, много странно, ужасно странно… 

И фотограф, младо, изключително интелигентно момче от Бургас, завършващо археология, живеещо с археологията от 5 годишен, от времето когато родителите му са работели на разкопки в Созопол, обичащ да чете, класика, литература, извинявайте забравих да спомена, ако изобщо има каквото и да е значение, той е от ромски произход. 

*Автор - Илиян Кузманов

Снимки - Дико Димитров

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?