32

Нели Коева: Огромен шанс бе майка ми да попадне при професионалистите от МБАЛ-Пазарджик

Благодарствено писмо до екипа на Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик изпрати Нели Коева. С него тя изказва своята благодарност към всички лекари, сестри и санитари, които са се грижили за нейната майка Бояна Велева, докато е била на лечение в отделението.
„Огромно благодаря за професионализма и всеотдайността към вашите пациенти. Изказвам сърдечна благодарност за проведеното лечение, за проявените грижи и отношение към майка ми Бояна Велева. С адекватното лечение, което и беше назначено, се овладя здравословното й състояние. Знанията, богатият опит и човещината, които излъчват целия медицински персонал, може да се определи с една дума - отдаденост в професията“, споделя в писмото си Нели Коева.
Тя приема постъпването в отделението на своята майка като огромен шанс и допълва, че всяка болница може да се гордее с подобен сплотен екип от блестящи, сърдечни и отговорни към работата си лекари, сестри и санитари.
От все сърце Нели Коева пожелава на целия персонал на Първо вътрешно отделение здраве, благополучие и успех в благородната професия.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?