32
Следвайте ни

Най-възрастният пациент на МЦ Септември получи трета доза ваксина

viber icon

Най-възрастната пациентка на Медицинския център в гр. Септември днес получи трета доза от ваксината Пфайзер. И след третата игла 95-годишната Елена Кунчева се чувства много добре, няма никакви неразположения. Убедена е, че в името на здравето си и в името на спокойствието на своите близки е длъжна да се довери за пореден път на медицината.

Баба Елена разчита изцяло на професионализма на екипа на Медицинския център в родния си град. Доволна е и от отношението, и от обслужването. Неслучайно прави тук всички изследвания и консултации, а и ваксината се поставя от лекар специалист, д-р Кръстьо Пилафов. 

Пациентката се радва на двама внуци и един правнук, а близките й споделят, че е човек със силен дух и винаги добро настроение. Живее здравословно, без да се лишава от разнообразна храна, сутрин започва с лека гимнастика, а любимото й четиво е Библията. Живее сама в гр. Септември и сама върти домакинството, посреща приятелки и често посещава църквата. 

Центърът разполага с достатъчно дози ваксини и с тестове – антигенни и антителни и щадящи тестове за деца. 

В Ковид зоната на Центъра, която бе първата в област Пазарджик, открита още през януари 2021 г., вече са обслужени над 650 пациенти.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?