Следвайте ни

"Напред с любов" или как НУ "Отец Паисий" отбеляза 90-годишнина

viber icon

Областният управител Стефан Мирев присъства на тържествения спектакъл "Напред с любов", посветен на 90 годишния юбилей на НУ "Отец Паисий" гр. Пазарджик.
 
В препълнената зала на ДКТ "Константин Величков" се събраха бивши и настоящи учители и ученици, свързали образованието си и професионалната кариера с НУ "Отец Паисий" гр. Пазарджик. В различни роли на сцената се превъплътиха учители и ученици от подготвителна група до четвърти клас. Празникът започна със слово на директора на училището Динка Танчева и продължи с приветствия от официалните гости.

"Поздравявам най-сърдечно и всички бивши и настоящи учители, които днес се вълнуват искрено, споменавайки името на любимото училище. Нека успехите на Вашите възпитаници, Ви карат да се чувствате горди и удовлетворение от благородната ви професия!

Скъпи ученици, знанието е сила. Дерзайте, мечтайте, играйте и постигайте нови и нови върхове! Вярвам, че и занапред НУ „Отец Паисий” ще бъде еталон за начално образование, свързано с традициите и иновациите", каза Стефан Мирев в приветствието си. Своите поздрави и пожелания отправиха началникът на РУО Пазарджик Валентина Кайтазова и директорът на Дирекция "Образование и култура" в община Пазарджик - Гергана Табакова.

По повод юбилея бяха получени поздравителни адреси от Министър-председателят Бойко Борисов и Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Вълнение, красота, любов и много усмивки подариха на публиката всички участници в тържествения спектакъл "Напред с любов".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?