Следвайте ни

Намаляват опашките по входно-изходните КПП-та на Пазарджик

viber icon

Предупрежденията на "Марица", че от тази сутрин на временните КПП-та на Пазарджик пропусквателния режим ще ще бъде много по-затегнат от фриволният през уикенда се сбъднаха.

В ранните часове на първия работен ден след въвеждането на новите, по-строги мерки на входовете и изходите на Пазарджик се образуваха километрични опашки.

Повечето от пътуващите от съседните населени места се опитват да стигнат до работните си места или да свършат нещо неотложно в личен план.

Органите на реда приканваха хората да поставят бележките от работодателите на предното стъкло, с цел проверката да става по-бързо.

"Гратисен период никога не е имало. Мерките са в сила от 00.00 часа на 21-ви март. Просто в събота и неделя дадохме възможност на пътуващите да се подготвят с необходимите документи за пропускане - декларации, удостоверения, служебни бележки", коментира ситуацията говорителят на ОД на МВР Мирослав Стоянов. 

В момента определено намалява натискът на входно-изходните КПП-та на Пазарджик при пропускане на пътуващите. 

По-рано сутринта на входно-изходния пункт на Пазарджик при "Федон"-а се бе образувала поне 2 км. колона от автомобили, която бе стигнала почти до стария стадион в село Главиница.

В момента колоната от чакащи е сведена до стотина метра.

Очакванията са напрежението да се върне довечера след 17,30 часа, когато натоварването ще се премести на КПП-тата, посрещащи влизащите в Пазарджик автомобили. 

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?