102

Наградиха заслужили огнеборци навръх празника им

Огнеборци от ​Пожарната в Пазарджик бяха отличени по случай професионалния им празник – 14 септември. На церемонията присъстваха областният управител Трендафил Величков, директорите на полицията и пожарната - ст. комисар Иван Зеленков и комисар Ангел Ангелов, гл. инспектор Ралица Тодорова от ГДПБЗН-МВР, Стелиян Хараланов от Националната асоциация на доброволците в България.

С „Почетен знак на МВР 3-та степен” бе отличен началникът на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик гл. инспектор Васил Недялков. Със заповеди от главния секретар на МВР и Директора на ГДПБЗН са наградени още осмина огнеборци: Спас Маринов, Христо Вълков, Васил Гавазов, Атанас Добрев, Атанас Мангешов, Иван Убинов, Христоско Цвятков, Десислав Бързаков.

От своя страна областният управител Трендафил Величков връчи грамоти на всички огнеборци, участвали в ликвидирането на големите горски пожари в землищата на Лесичово и Елшица. Сред наградените на церемонията бяха и представителите на пловдивските доброволни формирования „Мейдей” и „Аварийно спасяване”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?