Следвайте ни

Наградиха 154 наши полицаи за професионалния им празник

viber icon

Общо 154 служители от структурните звена на Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени по случай празника на вътрешното министерство – 5-ти юли. С най-високото отличие в МВР „Почетен знак на МВР” II-ра степен е награден главен инспектор Атанас Серев, началник на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик. Наградата му бе връчена вчера от министъра на вътрешните работи г-н Бойко Рашков на специална церемония в сградата на министерството.

Днес на тържествено съвещание в сградата на ОДМВР-Пазарджик бяха отличени и останалите служители от звената на дирекцията, които са постигнали високи резултати в служебната си дейност. На него присъстваха директорът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков, областният управител г-н Иван Васев, административният ръководител на Районната прокуратура в Пазарджик г-н Радослав Бакърджиев, ръководни служители от дирекцията. 

Наградите са от Главния секретар и Административния секретар на МВР , от директора на ОДМВР-Пазарджик. Старши комисар Шотлеков и гостите на тържеството отправиха поздрави към всички служители, като им пожелаха още повече професионални успехи, усърдност в работата, крепко здраве и семеен уют.  

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?