Следвайте ни

На опашка за фото с Дядо Коледа

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
Десетки желаещи да се снимат за спомен насред коледната приказка, грейнала в ярки цветове на естрадата на Тортата, се тълпят на централния площад - най-желаното в момента място за разходка. Техниците на наетата от общината фирма малко по малко превръщат улиците и градинките на града в част от една прекрасна феерия от светлини и цветове. За радост на най-малките, както и на родителите им, които си правят цели семейни фотосесии на фона на цялата празнична красота. На моменти се налага да изчакват, докато приключат с фотографирането дошлите по-рано.

До 9 декември, когато ще бъдат запалени светлините на коледната елха, предстои поставянето на нови фигури по оживените градски площади и булеварди, а коледни лампички ще заблестят по клоните на дърветата из целия град./ „Пазарджишка Марица”
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?