32
Следвайте ни

На 9-ти декември Пазарджик преминава на коледна вълна

viber icon

"Коледните празници са най-хубавите в годината. Те приближават. Затова ние и тази година, като всяка друга, ще направим това, което нашите съграждани, и най-вече нашите малки съграждани,  заслужават - да украсим и „запалим“ коледната елха. Използвам случая да обявя кога и къде ще е празникът - денят е четвъртък, 9-ти декември, начален час 17.30, а мястото, разбира се, пред театър „К. Величков”, сподели кметът на Пазарджик Тодор Попов.

"Решихме тази година  да заложим само и единствено на наши състави и групи: ще започнем с Театрална къща „Пластелин” към Младежки дом Пазарджик, с ръководител Людмила Даскалова. Те артистично ще представят авторско стихотворение, създадено специално за повода от Общината. Щафетата ще поемат възпитаници на Vocal academy, група по поп и рок пеене с ръководител г-жа Сийка Вълчева, също към Младежки дом Пазарджик. След това идва ред на ДТК „К. Величков”, които ще ни направят част от своята „Коледна приказка”. И когато всички са достатъчно заредени с коледен дух, около 18 часа ще дадем старт на запалването на светлините! 

За финал на програмата с още повече настроение ще ни зареди Надежда Александрова – НИКА, която беше гордостта на Пазарджик в "Гласът на България", поясни кметът на Пазарджик и отправи покана към всички жители на града и общината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Наско

Наско

04.12.2021 | 22:35

Коледната елха в Пазарджик е толкова проскубана ,че все едно половината е пребрал Кмета

Отговори
1 0
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

03.12.2021 | 23:47

Смях без гащи))))

Отговори
0 0
Тои

Тои

04.12.2021 | 04:26

Дрогата вдига и данъците с 30% нещастно ко-ле нека селата пак да гласуват за него овце

Отговори
1 0
Мери Кристманс

Мери Кристманс

03.12.2021 | 17:42

Айде бе Пурко, няма ли да те приберат скоро на топло за да ни украсиш Коледно и Софийския затвор! Там ще бъдеш Сняжанка и ще те качат да се возиш на буя на Дядо Коледа, който е бай Ставри! Той е много строг но справедлив и ти ще бъдеш, много щастлив!

Отговори
5 2
Бай Ставри

Бай Ставри

03.12.2021 | 17:25

Тоя наркоман още ли се подвизава в общината

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?