32

Многохилядна публика и десетки фотографи очакват за Международния фестивал по фойерверки 2022

По случай Международния фестивал по фойерверки 2022, който ще се проведе на 10, 11 и 12 юни, Панагюрище е в очакване на многохилядна публика, част от която ще бъдат десетки фотографи от община Панагюрище и от цялата страна. Те ще отразяват уникалните пироефекти, които ще представят отборите от Германия, Полша и Норвегия.

Община Панагюрище и „Огнена хризантема” ЕООД като организатори на събитието обещават изключително преживяване в трите дни на фестивала – феерия от цветове в небето над Панагюрище, както и богата концертна програма - наслада за сетивата с едни от най-добрите и обичани поп, рок и хип-хоп изпълнители на българската сцена, финансирана от Община Панагюрище.

Ето как ще протече фестивалът по дни:

10 юни (петък), 20:00 часа – откриването ще започне с концерт с участието на Християна Лоизу и група „Диана Експрес”. В 21:45 часа е стартът на подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД, следва свободно фойерверк шоу на отбор ГЕРМАНИЯ, а кулминацията е в 21:55 часа със състезателно пиро-музикално шоу на отбор ГЕРМАНИЯ. Спектакълът ще завърши с концерт на група „MODICA“, които ще излязат на сцената в 22:15 часа.

11 юни (събота), 20:00 часа – откриването ще започне с концерт с участието на Борис Христов от „Гласът на България” и PAVELL & VENCI VENC. В 21:45 часа е стартът на подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД, следва свободно фойерверк шоу на отбор ПОЛША, а кулминацията е в 21:55 часа със състезателно пиро-музикално шоу на отбор ПОЛША. Програмата ще завърши с концерт на РОК ГРУПА „SEVI“.

12 юни (неделя), 20:00 часа – концертната програма ще започне с изпълненията на Рок група „BAD ATTITUDE“ и група „Б.Т.Р”. В 21:45 часа е стартът на подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД, следва свободно фойерверк шоу на отбор НОРВЕГИЯ, а кулминацията е в 21:55 часа със състезателно пиро-музикално шоу на отбор НОВРЕГИЯ.

След последното представяне специално жури ще излъчи победителя. Награждаването и официалното закриване на фестивала с пиро-мюзикъл на „Огнена хризантема“ ЕООД е планирано за 22:15 часа.

Организаторите канят всички почитатели на пироефектите и хубавата музика да посетят фестивала.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?