32

Многодетно семейство дари линейка на Областната болница в Пазарджик

Напълно оборудвана линейка получи като дарение МБАЛ-Пазарджик. Дарителите са Спас и Гергана Сеферинкини от Пазарджик , които са собственици на транспортна фирма.
„Много се радваме, че можем да направим това дарение на МБАЛ-Пазарджик. Работим в областта на транспортната дейност и се надяваме с тази линейка да сме полезни на болницата“, заяви Гергана Сеферинкина преди да предаде ключовете на реанимобила на изпълнителния директор на лечебното заведение, д-р Красимир Темнилов. Той благодари на дарителите и им връчи благодарствено писмо.

„Малко са дарителите с големи сърца, които са готови да протегнат ръка и да помогнат на някой друг. Вашата човечност и добрите Ви дела показват, че сте отговорни и добри хора, които работят в полза на обществото. Надяваме се да продължите да помагате на хората, които имат нужда от подкрепа!“, заяви д-р Темнилов и допълни, че дарената линейка ще се използва за превозването на тежко болни пациенти, но най-вече ще бъде оборудвана за транспорт на новородени и малки деца с медицински проблеми до други лечебни заведения.

„Много съм щастлива, че дарявайки тази линейка, ние научаваме, че тя вече има мисия и ще бъде пригодена за превоз на най-мъничките пациенти. Децата са частички от нас. Ние с моя съпруг имаме три деца. Радвам се, че в момент, когато болницата има нужда от такава линейка, ние успяхме да сме насреща и това се случи“, каза още дарителката.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
eleniv

eleniv

30.10.2023 | 16:33

Браво, семейство Сеферинкини! Дано повече хора с възможности постъпят като Вас!

Отговори
5 0
само да питам

само да питам

31.10.2023 | 14:27

на колко години е линейката и на колко километри,че нещо..................ми се вижда уморена.

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?