Следвайте ни

Младоженци вдигнаха сватба с носии и шевици

viber icon

Младоженци предпочетоха семпли, но много естетични облекла с шевици пред лустрото на официалните тоалети за сватбения си ден. Моника Деспова и Станислав Чочков се врекоха във вярност, облечени в бели рокля и риза, съдържащи акценти от националните носии, но в осъвременен и по-практичен вариант. В същия стил бяха и техните най-близки гости, а малък шафер беше нагизден в автентична народна носия. Бяла и с красиви шевици беше дори сватбената им торта. А фигурките на нея - момък и мома, също в носийки, а юнакът - и с гугличка, закичена с китка. 

Главата на младото семейство Станислав Чочков е общински съветник в Лесичово. Всъщност и двамата са свързани с малката община - майките младоженците са калугеровките Зинка и Зоя, а бащите лесичовците Спас и Георги. Това поясниха от Информационния център в Калугерово, като пожелаха на младия мъж, вече като семеен, да внася повече проекти за младите хора в общината=

Честито на младото семейство Чочкови с пожелание винаги да бъдат толкова щастливи и обичта им никога да не угасва! - написаха от Информационния център.

От "Марица" също пожелаваме на Станислав и Моника да са здрави, влюбени, да имат дълъг и щастлив брачен живот и да запазят българското в сърцата си!

Снимки -  Информационен център - Калугерово.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?