32
Следвайте ни

Млади медици от МБАЛ-Пазарджик с отличия "Ти си нашето бъдеще"

viber icon

Четирима млади лекари от МБАЛ-Пазарджик бяха наградени от Регионалната колегия на БЛС-Пазарджик. Наградите бяха връчени снощи на специална церемония от председателя на регионалната колегия д-р Васил Попов.
В категория "Ти си нашето бъдеще" (награда за младите медицински надежди на България) отличия получиха 7 медици. Сред тях са специализантът от Инфекциозно отделение на МБАЛ-Пазарджик д-р Мартина Шопова, д-р Ангел Добрев-специализант в ОАИЛ, д-р Борислав Церовски от Отделението по ортопедия и травматология и д-р Божидар Николов от Хирургично отделение. Другите наградени в тази категория бяха д-р Цветан Татаров - специализант в Отделение по медицинска онкология, д-р Алексей Керенски - специализант Ортопедия и травматология и д-р Еми Бошнакова - Влакнова – кардиолог.
В категория "Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност" признание получават д-р Стоян Минев от ЦСМП-Пазарджик, който работи и в Кардиологично отделение на МБАЛ-Пазарджик, дългогодишният рентгенолог в областната болница д-р Илия Стойчев, д-р Дженка Милева - общопрактикуващ лекар, д-р Георги Андонов - специалист Анестезиология и интензивно лечение.
Д-р Атанас Пенчев - специалист Ушно-носно-гърлени болести, е новият носител на приза "Лекар на годината 2021".
Честити награди! Здраве и успехи на всички!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?