Следвайте ни

Младеж с аутизъм изчезна, обявен е за издирване

Новините от Пазарджик и региона

viber icon
Ралица ИВАНОВА, "Пазарджишка Марица"

Повече от месец 27-годишният Стефан Борисов Генуров от Пазарджик е в неизвестност. Той е изчезнал на 1 септември и оттогава близките му не знаят къде е. Обявен е от полицията за общодържавно издирване. Последно е видян облечен в спортни черни дрехи. Младежът е аутист. Негови приятели обясняват, че е мълчалив и свит, но абсолютно безопасен. Много обичал да играе футбол.

От полицията в Пазарджик потвърдиха, че Стефан е обявен за издирване. Сигналът за изчезването му е подаден от неговия брат. Въпреки че младежът го нямало от 1 септември, той отива в полицията 20 дни по-късно, защото, както споделя пред полицаите, брат му е изчезвал и преди, но винаги до сега се е връщал сам вкъщи след време.

Към момента Стефан Генуров не е намерен и няма данни в полицията от негови близки или граждани да е бил забелязван някъде. Издирването му продължава в цялата страна. Снимка на младежа се разпространява и в социалната мрежа с призив, ако някой го види, да се обади на телефон 112 или да съобщи в най-близкото управление на полицията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?