Следвайте ни

Младеж от Исперихово: Кандидат-депутат ме заплашва, такива ли ще ни управляват?

viber icon

Кандидат-депутат отправял заплахи за живота на младеж от Исперихово. Това разказа пред репортер на "Марица" Стефан Борисов, като ни помоли да съобщим за случилото се. То е било и тема на предаването "Съдебен спор", информация за което прилагаме по-долу. По думите на Стефан, заради предизборната кампания излъченият репортаж е кратък и сдържан, а целият запис предстои да бъде пуснат в ефир на 16 май.

Младежът обаче държи повече хора да научат за конфликта и сега, преди вота, а мотивът му е: "Такива хора ли трябва да ни управляват?!". 

А ето и отзвук от предаването в интернет-издания:

Страхотен скандал, заснет от камерата на Нова ТВ, публикува журналистът Жоро Игнатов. Известният репортер, специализирал се в нищене на частни спорове, сподели видео с участието на кандидат-депутат, пише tribune.bg.

Става въпрос за представител в листата на Васил Божков – Черепа, който заявил на опонент във Фейсбук: „Ти за мене си един оръфляк, който трябва да бъде геноциран в контейнерите”.

„Кой си ти бе, колко пъти ме заплашваше с тях? Оръфляк!“, продължава спорът и на живо пред камерите.

„Не е за първи път (да го наричате така),“ казва Игнатов, докато опонентът на Димитров вика неразбираемо и размахва два телефона.

„Не е за първи, не е и за последен!“, апострофира го Димитров.

Другият човек настоява, че е бил заплашван от кандидат-депутата, че ще му отеснее в България. Следва размяна на реплики от категория 18+, която, ако имате интерес, можете да изгледате във видеото (най-долу). Или да си я спестите…

Димитров, някога част от ГЕРБ, последва Цветанов при напускането му. Той се появи на учредяването на „Републиканци за България“ с впечатляващо возило, но очевидно не се е задържал в партията.

В момента, по неизвестно стечение на обстоятелствата, е част от листата на „Българско лято“ на Васил Божков.

Видео: https://www.facebook.com/100001564423564/videos/4015427075186067/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?