Следвайте ни

Млада майка се бори с тежка болест, да помогнем!

viber icon

Нели Димова е самотна майка от град Кричим. Тя води дългогодишна битка с рака на гърдата. Едва на 27-години тя се сблъсква с тежката диагноза, след което следват редица операции, курсове на химиотерапия и лъчетерапия. За съжаление болестта прогресира и засяга мозъка, костите, белия дроб и черния дроб. В момента Нели се лекува в клиника в Турция, благодарение на събраните средства чрез стартираната вече дарителска капмания. За съжаление се появяват не едно и две усложнения, които налагат удължаване на престоя ѝ в клиниката и извършване на допълнителни процедури и операции. Всичко това увеличава стойността на необходимите средства за лечението ѝ доста над първоначалната оферта. 

Битката на Нели е на няколко фронта, но тя не се предава! Най-новият фронт на битката ѝ е за запазването на слуха ѝ!

Молим всички които имат възможност да се включат в дарителската кампания, като това може да се случи по няколко начина:
- чрез превод по дарителската сметка на Нели
BG80STSA93000028013899
- чрез pay pal [email protected]
- чрез поставяне на дарителски кутии
- чрез продажба на ненужна ваша вещ в групата благотворителен базар за Нели https://www.facebook.com/groups/542908373759973/
- чрез покупка на вещ от благотворителния базар
- чрез организиране на базар

- разпространение на каузата, фейсбук страницата Заедно за Нели и фейсбук групата за благотворителния базар Всички за Нели-Благотворителен базар.
Времената са трудни, но човечността и съпричастността не ще отстъпят пред неволите и винаги ще бъдат сред най-достойните качества на българина!


Във фейсбук страницата Заедно за Нели  https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%9D%D0%B5%D0%BB%D0%B8-104427201800270/ 
може да получавате актуална информация за състоянието на Нели, както и за разходите по лечението и баланса по дарителската сметка.


Нека помогнем на Нели да се прибере здрава при дъщеря си!
Благодарим на всички отзовали се!
Бъдете здрави!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?