32

„Мистерия“ спечели първо място на Световното по мажоретен спорт

Пазарджишките грации от Мажоретен състав „Мистерия“ при Общинския детски комплекс завоюваха първо място на Световното първенство по мажоретен спорт, което се провежда в момента в Чехия, Острава. За победата на момичетата съобщиха техни близки, които с трепет са наблюдавали надпреварата и споделят щастието на девойките, които за пореден път прославиха България и родния град. Специални благодарности поднасят на треньорката на състава Вергиния Нешева за вложените от нея търпение и усилия, за да може пазаржишките състезателки със сълзи от гордост и вълнение да чуят българския химн в чест на успеха си.

Сълзи от радост и от гордост! Мажоретен състав "Мистерия" при Общински детски комплекс - Пазарджик с първо място на световното първенство в Чехия - Острава. Благодарим на НАЙ-ДОБРАТА треньорка Вергиния Нешева, че коства толкова много търпение и усилия, за да може нашите уникални момичета да пролеят сълзи от гордост! Браво, момичета, за усилията и часовете, които прекарахте в залата! Благодарим ви! - написа Соня Юлиянова.

Вижте видео от награждаването и шампионското съчетание на “Мистерия”, завоювало златния медал на Световното първенство по мажоретен спорт в Чехия.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?