Следвайте ни

Местни политици благодариха на доброволци за успешна акция

viber icon

С думи на благодарност се обърнаха към доброволците, организирали предпразничната благотворителна акция "Стрелчанската Коледа" в Стрелча, кметът на градчето Георги Павлов и председателката на Общинския съвет Иванка Илиева. Кампанията бе проведена през декември, като на различни обществени места се събираха продукти от първа необходимост за хора в нужда. С тях са подпомогнати 55 самотно живеещи жители на община Стрелча. Осигурени са и подаръци на 19 деца от бедни семейства.

Ето какво гласи обръщението:

Уважаеми съграждани,
Човеколюбие, състрадателност, съпричастност, отзивчивост. Думи, които се отнасят все за хора с големи сърца. Вие сте такива хора. С огромни сърца.
Сърца побиращи тревогата и грижата за хората в неравностойно положение.
От името на организаторите  и лично от наше име бихме искали да изразим признателност и благодарност за това, че се присъединихте към каузата на благотворителната кампания „Купи и дари коледна усмивка“

Благодарим на  Общински съвет  и Общинска  администрация Стрелча,  колективите на НУ “Паисий Хилендарски „  и  СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ , Тотка Христоскова, Иванка Фингарова, Мария Дринова , Иван Бойчев и гражданите с добри сърца, които осигуриха хранителните продукти. Сърдечни благодарности и на членовете на Младежката организация на БЧК, на собствениците на хранителни магазини, които подкрепиха кампанията и на всички, които се включиха активно в нея. С общи усилия  осигурихме хранителни продукти,  коледна усмивка и празнично настроение на  55 самотноживеещи жители на община Стрелча и на 19 деца в неравностойно  положение. На децата бяха осигурени и подаръци от БЧК. Благодарим на всички, които дариха усмивка и показаха, че доброто живее у нас.
Уважаеми съграждани,
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат! Нека тези коледни празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях – необозрима!

Иванка Илиева
Председател на ОбС Стрелча

Георги Павлов
Кмет на община Стрелча

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?