Следвайте ни

МБАЛ-Пазарджик: Помогнете, изнемогваме!

viber icon

Ръководството на МБАЛ-Пазарджик  отправя апел за помощ за подпомагане дейността на  четирите отделения, в които се лекуват болни от COVID-19. Медицинският персонал не достига, а броят  на  пациентите с коронавирусна инфекция се увеличава. Медиците , които са на първа  линия от началото на епидемията, са преуморени и имат нужда от  подкрепа.

 Болницата търси 10 медицински сестри и 10 болногледачи, които да бъдат назначени на трудов договор. Лечебното заведение отправя  призив  и към стажант-лекари и стажант-медицински сестри, които също да   се включат в битката с  COVID-19.

В болницата бе извършена реорганизация на работата, за да може да се разкрият повече легла за пациенти с коронавирус и съмнителни за инфекцията. Медицинските екипи в  Ковид  отделнията работят при изключително натоварен график и с извънредни дежурства. Помагат им и медици от други отделения, но там също се лекуват пациенти, които се нуждаят от лечение и медицински грижи.
Подайте ръка и помогнете на медиците на първа линия в борбата с COVID-19!

Помогнете в  борбата с коварния вирус! 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

В И

В И

22.11.2020 | 14:58

Приветствам идеята чиновниците да се включат .От началото на пандемията повече от половината са си по домовете уж работят а заплатите индексирани че и бонуси .Позовавам и тези от парламента да изкарат по някое дежурство с 1 мед сестра 1 д-р и1 санитар на 30-40 болни.Да си пуснат и командировка да не забравят.!!!Така ще се срещнат на живо със своите избиратели .

Отговори
0 0
Чакай

Чакай

19.11.2020 | 13:45

Поредната болница, в която лекари не стигат! Още чакайте да обявите тотален локдаун! Вече няма кой да лекува. Във всеки град има молби за помощ! И какво правим? Ще умираме по стълбите?

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?