Следвайте ни

Маратон на четенето организира детската библиотека до 23 април

viber icon

Заради усложнената епидемична обстановка, Детският отдел на РБ “Н. Фурнаджиев“ ще се включи в Маратона на четенето, който ще продължи от днес до 23 април, но с различни събития, които ще се проведат в дигитална среда. Поредицата инициативи започва в този час, става ясно от създаденото за целта събитие във Фейсбук.

В следващите дни малките читатели ще могат да се включат във виртуална изложба „Рисунка на корица на книга“, сас забавна снимка с любима книга, в онлайн четене на откъс от приказка. В инициативите могат да участват деца на възраст до 14 г.
/индивидуално и групово/.

Материалите се изпращат на ФБ /Messenger/ и на [email protected] от 2 до 23 април 2021 г. Творчеството на участниците ще бъде публикувано във Фейсбук и сайта на РБ „Н. Фурнаджиев“.

Отдел "Изкуство" също отбелязва дните, посветени на книгата, като организира виртуална изложба „В очакване на лятото“ и селфи със скулптури от местни автори.

Рисунките и снимките може да се изпращат на ФБ (Messenger) и на [email protected]

В инициативите на отдел „Изкуство“ могат да участват ученици от 1 до 12 клас.

В рамките на Маратона на четенето 2021 Регионална библиотека "Никола Фурнаджиев" - гр. Пазарджик ще поднови автоматично регистрациите за още една година на всички свои коректни и редовни читатели.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?