Следвайте ни

Малка сладкарница събра за ден 635 лева за деца в нужда

viber icon

Собствениците на малка бутикова сладкарница в Пазарджик събраха само за ден 635 лева, които ще бъдат дадени за деца в неравностойно положение, съобщават от Движението на българските майки. В навечерието на Деня на детето стопаните на заведението решили да направят благотворителна акция, дарявайки събрания оборот за благородна кауза.

Скъпи приятели, благодарение на всички вас, които се включихте в днешната ни инициатива "Сладко изкушение", успяхме да съберем сумата от 635 лева, които утре ще дарим на ЦНСТДМ Пазарджик и ще бъдат изразходвани за рехабилитация на децата с увреждания. Ще им занесем и сладка почерпка за празника на детето - първи юни. 

Благодарим и на домакините ни "ICE ROLLS & TASTY", които дариха на 100% целият си оборот от деня и ни обещаха, че това е първата от поредица такива инициативи. 

Доброто съществува! 

Очаквайте продължение...“ – написаха от Движението на майките.

Дарените приходи ще отидат за проекта на организацията „Спорт и здраве“, който предвижда посещение на плувен басейн за рехабилитация на деца с увреждания, настанени в ЦНСТДМ Пазарджик 2 пъти седмично.

Проектът стартира лятото на 2020г. с плуване, а като усилията ни са насочени да включим и посещение на спортен комплекс за рехабилитация с хипотерапия към дневен център в Пловдив, където децата с увреждания ще имат контакт с понита и коне.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?