Следвайте ни

Мъгла покри Пазарджишко, шофирайте внимателно

viber icon

От пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик съобщават, че на територията на цялата област има мъгла, на места по-гъста, а видимостта в тези райони е намалена на разстояние 15-20 м. Водачите на МПС и другите участници в движението да се движат с повишено внимание, и със скорост много по-ниска от допустимата. Пътищата са напълно проходими, но с мокра, а на места и с хлъзгава настилка.

От пресцентъра съветват водачите да не предприемат пътувания, ако това не се налага. Да тръгват на път с технически изправни автомобили. Да бъдат особено внимателни при движение по високоскоростните пътни отсечки  - АМ „Тракия“, пътищата Пазарджик-Пловдив, Пазарджик-Панагюрище, пред дефилето Варвара-Велинград, пътя Пазарджик-Пещера.

Сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и Районните управления в Пазарджик, Велинград, Пещера, Септември и  Панагюрище имат дежурни автопатрули за реагиране при необходимост.

От ОДМВР-Пазарджик призовават гражданите да бъдат внимателни, да пазят своя живот и този на останалите участници в движението по пътищата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?