102

Любо Пенев обяви две контроли и обновен щаб

Новият треньор на Хебър Любослав Пенев обяви на първата си пресконференция хората, с които ще работи до края на настоящия шампионат.

Новите асистенти в щаба на отбора са Радослав Здравков и Атанас Стоилов. Местата си запазват кондиционния треньор Георги Петров и този на вратарите Мартин Митев. С досегашния наставник Владимир Манчев си тръгва Димитър Андонов. 

В 16 часа Пенев и колегите му от щаба ще проведат първо занимание с отбора на Хебър. В събота хебърци ще имат контрола. В Пазарджик за спаринг пристига Миньор(Перник), а на 1-ви април Хебър ще играе в Пловдив срещу Локомотив. 

На въпрос на "Марица", как оценява шансовете на Хебър за оцеляване, Любо Пенев бе повече от категоричен. 

“Шансовете за оцеляване са добри. За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща. С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа. На първата тренировка следобед ще се запозная с всички момчета. Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е важна. Тя е една индустрия. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола”, каза още Пенев.

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 3 оценки
4.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?