Следвайте ни

Ловците преизбраха досегашния си председател

viber icon

Ловци и рибари от община Пазарджик се събраха вчера в зала "Маестро Георги Атанасов", където бе проведено отчетено-изборното събрание на сдружението си - СЛРД "Сокол - 1893". Областният управител Стефан Мирев поздрави председателя на организацията Евгени Абаджиев, управителния съвет и всички членове на ловно-рибарското сдружение, които с дейността си през годините са допринесли за неговото утвърждаване и развитие. Мирев благодари за доброто партньорство и допълни, че ролята на ловците е решаваща за ограничаване разпространението на заболяването Африканска чума по свинете в полските и горски територии на област Пазарджик, съобщиха от Областната администрация.

"Надявам се и занапред да бъдете все така активни за съхраняване и стимулиране на природното многообразие, а с дейността си да заемате водеща роля в организираната ловна и риболовна общност в страната. Имате пълната ми подкрепа. " Каза в приветствието си областният управител Стефан Мирев и пожела здраве, успехи и наслука през новия риболовен сезон.

Членовете на СЛРД" Сокол - 1893" избраха председател, нов управителен съвет и нов контролен съвет след изтичане на четири годишния мандат на ръководството.
Пазарджишкото сдружение "Сокол - 1893" е едно от най-многобройните в страната. В него членуват около 1400 ловци и над 1000 риболовци. 25 са ловно-рибарските дружини в община Пазарджик, има и една дамска риболовна дружинка с името "Русалка". След проведения избор за председател беше преизбран Евгени Абаджиев, който ще продължи да ръководи СЛРД "Сокол" за трети пореден мандат.

Гости на отчетено-изборното събрание бяха директорът на РДГ Пазарджик - инж. Ангел Кузманов, представителят на Съюза на ловците и риболовци те в България - Борислав Белчев, председатели на ловно рибарски сдружения от страната.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?