32

Ледена пързалка ще има в Панагюрище до края на 2023 година

Ледено забавление в центъра на Панагюрище очаква малки и големи от 16 декември. Един от треньорите  на ледената пързалка ще е капитанът на националния отбор по хокей Амалия Колева. За желаещите да се пързалят по леда, вместо касов апарат, ще има кутия за благотворителност „Прегръдки за Радост”. Ледената пързалка ще е в Панагюрище 2 седмици.

На 16 декември в 11 часа  кметът на община Панагюрище Желязко Гагов ще открие и благотворителния базар „Прегръдки за Радост”. Той  ще се намира в една от 5-те къщички на пл.”20 април” . Организатори на базара са Община Панагюрище и Центърът за подкрепа на личностното развитие – Панагюрище. Ще бъде дадено началото и на традиционния коледен базар.

„Уважаеми граждани на община Панагюрище,
Имам удоволствието да Ви поканя на тазгодишния коледен базар, който ще бъде открит на 16 декември /събота/ на площад "20 април". В една от петте къщички ще бъда и аз, за да открием благотворителния базар "Прегръдки за Радост" съвместно с Центъра за подкрепа на личностното развитие - написа в обръщението си по този повод Желязко Гагов.
Тази годината изненадата към всички Вас ще бъде ледена пързалка. Идеята е вместо касов апарат, сумата от билетите да бъде събрана в кутия за благотворителност "Прегръдки за Радост".
Ледената пързалка ще бъде в гр. Панагюрище през следващите две седмици. Един от треньорите ще е капитанът на националния отбор по хокей Амалия Колева“ - оповести още кметът.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?