Следвайте ни

Лайф Консепт ЕООД завърши успешно реализацията на европейски проект

Проект № BG16RFOP002-2.024-1275-C01, наименование „Dynamico”

viber icon

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 и процедура BG16RFOP002-2.024 „Насърчаване на предприемачеството“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие..

В средата на февруари 2021 г., Лайф консепт ЕООД отчете като успешно изпълнението на дейностите по проект с европейско финансиране. Целта на проекта беше развитие на капацитета, устойчивостта и конкурентоспособност на новосъздаденото предприятие Лайф консепт ЕООД, което развива стартираща икономическа дейност в сектор М 74.10 "Специализирани дейности в областта на дизайна" – сектор, пряко свързан с преодоляване на европейски и регионални предизвикателства. Срокът за изпълнение обхващаше периода 16.08.2019-16.02.2021 г., като фирмата-бенефициент успя да изпълни всички заложени дейности спрямо поетите ангажименти.

Фирмата вече функционира, а на назначените лица им е осигурена дългосрочна заетост, чрез което се намалява безработицата в гр. Пазарджик. Чрез придобитата професионална техника и софтуер, Лайф консепт ЕООД ще има възможност да  реализира основния си предмет на дейност, а именно – услуги за създаване, разработване и консултации в областта на криейтив и мебелния дизайн и най-вече проектиране и дизайн на решения за специфични жилищни и офис площи.

Самият проект е финансиран на 80% по оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност ” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Той се изпълнява по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG16RFOP002-2.024 "Насърчаване на предприемачеството".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай