102

Куриоз: Служебни избори във Ветрен и Семчиново

За кандидат-кметовете на град Ветрен и село Семчиново - Радослав Лютаков и Пламен Темелков изборите приключиха преди да са се провели. Оказа се, че в тези две населени места от септемврийска община няма други мераклии за кметския пост. В 17 часа мандалото за регистрация в ОИК - Септември падна и така Лютаков и Темелков ще се състезават сами срещу себе си на 29-ти октомври.

В битката за нов кмет на община Септември пък се регистрираха четирима претенденти със съответните листи за общински съветници. Досегашният градоначалник Васка Рачева ще бъде кандидат за втори мандат с листа водена от финансиста Георги Йовчев. Те са издигнати от Местна коалиция- "Развитие за Септември и региона", ПП ГЕРБ, Обединени земеделци и Консервативна България.
Другата регистрирана Местна коалиция е съставена от "ВМРО, ДБГ, СДС, ЗНС". Тя издига за кандидат-кмет на Септември Кузо Божинов - лидер на патриотите и досегашен общински съветник. Божинов е и водач на листата.
За първи път партия "МИР" ще има кандидат за общински кмет в Септември. Ръка към кметското кресло ще протегне Даниела Малешкова, която е бивш депутат от ПП ГЕРБ. Тя е и водач на партия МИР за общински съветници. Четвъртата формация – „Възраждане” пък издига кандидатурата на активистката от сдружение „Загорово” Иванка Кърджийска. Любопитно е,че БСП на тези избори ще участва само с листа за общински съветници, където водачи ще са Петя Цанкова и Васил Мезов.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 1 оценки
4/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
yuiyui

yuiyui

27.09.2023 | 00:39

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами:----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?