Следвайте ни

Кръв, дарена за Георги, ще помогне на други онкоболни

viber icon

Кръв, дарена за лечението на Георги Арнаудов, ще бъде пренасочена към други деца с онкологични заболявания, които също се нуждаят от кръвопреливане. Превъзмогвайки болката от загубата на лъчезарния си син, майката на младежа се е посветила на това да помага на други нуждаещи се от подкрепа в битката им с тежки заболявания.

Ето какво съобщиха от групата "Да помогнем на Георги":

Една силна и много борбена майка с голямо сърце днес има рожден ден. Пожелаваме и да е здрава и все така мила и добра! 
Въпреки голямата болка и загуба, която преживя, тя продължава да помага и да прави добрини. Ани Арнаудова посети Отделението по трасфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик и заяви желание да пренасочи за други 2 деца, дарената кръв за Георги, която не можа да бъде използвана за него.

Скъпи кръводарители,
Потърсихме помощ от Вас, в изключително труден момент за Георги и получихме много подкрепа и човечност. 36 доброволни кръводарители дариха кръв за него на 5 и 8 юни в Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Останалата дарена кръв ще бъде пренасочена към 19-годишния Димитър Щилянов от Сливен и 19-годишната Ива Бонева от село Варвара.

Онкоболният Димитър Щилянов се лекува в Детска онкохематология на УМБАЛ „Свети Георги“ в град Пловдив.

Ива Бонева страда от генетичното заболяване Таласемия алфа и единственото поддържане за нея е кръвопреливане, което трябва да се извършва всеки месец в ДКЦ на УМБАЛ „Св Георги“ в град Пловдив.

Изключителни благодарности от все сърце изказват близките на Георги на неговите 36 дарители. Тези човечни хора с огромни сърца са:

Димчо Костадинов, Васил Павлов,Данаил Темелков, Спас Спасов,Трифон Казаков, Георги Георгиев, Веселина Милкова,Георги Попов, Нонка Кесова, Гергана Симеонова, Васка Божкова, Стилиан Димотикалиев,Стойчо Папазов, Божидар Пеев, Милчо Бангеев, Петя Христова, Стоян Димитров, Иво Чернишов, Светла Стоицева, Боряна Костова, Георги Райков, Димитър Василев, Борислава Василева, Васил Савов, Владимир Спасов, Георги Павлов, Спас Райков, Димитрина Манчева,Тодор Джамбазов, Асен Стоицов, Иванка Палашева, Ани Тодорова,Мария Гагова, Магдалена Сейналиева, Деница Радева, Борис Владов

Пожелаваме ви да сте здрави, все така човечни и даряващи за нуждаещите се. Нека добрините ви се връщат многократно и нека служат за пример. Бъдете богати на здраве и възнаградени за добрите си дела!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?