Следвайте ни

Кралев обеща нов тепих на пазарджишките борци

viber icon

По време на днешното си посещение в Пазарджик министърът на спорта Красен Кралев се срещна и с представители и треньори на спортните клубове в общинския център.

След запитване на треньорите от местния клуб по борба той им обеща, че молбата им за нов тепих в спортната зала, в която тренират, ще бъде осигурен.

По думите на министър Кралев амбицията е през следващия мандат средствата за спорт да се увеличат с 200 %-та, като това ще помогне за по-високи и достойни заплащания на треньорските състави към спортните клубове.

След прерязването на лентата, с което се откри реновираната спортна зала "Васил Левски", министър Кралев и кметът Тодор Попов се отправиха към парк „Писковец“, където официално бе открита и обновената алея на спортната слава на Пазарджик.

Припомняме, че Алеята бе ситуирана в парка "Писковец" през 2019 година. Тя  е дълга 8 метра и висока – 2 метра, с формата на дъга и е изработена от неръждаема стомана. В нея са разположени 12 пана със снимките на 10-те най-добри спортисти за всяка отминала година, треньорът на годината и отборът на годината. Автор на композицията е Леон Бабачев.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?