Следвайте ни

Кон рани лошо фермер, близките му търсят помощ

viber icon

Фермер от Паталеница е пострадал тежко след инцидент, станал преди дни, а близките му търсят помощ. 56-годишният Никола Александров има голяма кравеферма, в която работи сам. Наскоро тръгнал да извозва тора от животните с каруца. Конят се изплашил, потеглил, а возилото се ударило в дърво. При падането човекът счупил ключицата на лявата си ръка, а е левичар, разказаха негови приятели.

Те допълват, че Никола е изключителен добряк и работохолик, както и че е много борбен. Въпреки сериозната травма успява да се грижи за себе си и дори да върши част от работата в стопанството си. Нуждае се обаче от подкрепа за по-тежките дейности - пренасяне на храна за животните, почистване, пускане на стадото, прибиране и други. Човекът търси да наеме мъж или семейство, като е готов да им осигури не само заплащане за труда, но и добри условия за живот в имота си, където ще разполагат и с двор, градина. Фермата е оградена с електропастир, което значително улеснява бъдещите помощници.

"Никола винаги е бил щедър към работниците си, но не всеки става за животновъд - намерят ли нещо друго, се отказват" - коментират още негови близки, като разказват, че точно сега, в най-трудния момент, човекът се оказал сам.

Желаещите да се трудят във фермата на Никола може да се обадят на тел. 0888 546 000 - Вътко Червенков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?