Следвайте ни

Колеги на починал учител учредиха стипендия за сина му

viber icon

Колеги на отишлия си твърде млад преди броени дни педагог Стоян Павлов, един от водещите специалисти в Ресурсния център в Пазарджик, учредиха стипендия за неговия син, който е студент. Жестът е дело на Националната асоциация на ресурсните учители. Стоян Павлов е един от учредителите и първи постоянен секретар на организацията, извоювала през годините много положителни промени в тази сфера.

"Загубихме един голям човек и истински приятел. Стоян Павлов е емблематично име в нашата професионална общност и ще остане винаги част от нея. Светла му памет!" - пишат за Павлов съмишлениците му от Асоциацията.

А ето и съобщението за подкрепата, която те са решили да окажат на неговия син:

УС на НАРУ взе решение да основе стипендия в името на Стоян Павлов в полза на неговия син Димитър, който е студент в специалност психология. В тази връзка ще предоставим 1000,00 лв. от членския внос на организацията в полза на стипендията. Към нас се обърнаха много колеги и приятели с желание да се включат с малки суми и поради това публикуваме нашата банкова сметка. Важно е да посочите като основание на превода: "В памет на Стоян Павлов".
Това е най-малкото което можем да направим за нашия Стоянчо!
Ще ни липсва винаги.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?