102

Коледен благотворителен турнир ще има отново в Брацигово

За поредна година ФК Брацигово, съвместно с ОС на БФС и Община Брацигово ще организират традиционен Коледен турнир по футбол на малки врати, който отново ще бъде с благотворителна цел. Неговото мото тази година ще бъде “Заедно за Деян” и ще се състои на 26-27.12.2023 г.

Деян е на 39 години, от Пазарджик. Женен и с две малки деца – на 7 и почти на 6 г. Приятелите му казват, че е трудолюбив, честен, добър и весел човек.

През месец август тази година животът на младия мъж се преобръща.

Лекарски преглед установява у Деян наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален карцином. Комисия от специалисти назначава незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предотвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора.

До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 15 000 евро за изследванията и първия месец лечение и е непосилно да осигури нужната сума за последващата терапия. – около 9000 евро за месец лъче- и химиотерапия. Затова е необходима допълнителна подкрепа, за да се осигурят средствата за тази борба за живот.

Благотворителният турнир отново ще включва футбол на малки врати, Коледен Базар и търг с фланелки на едни от най-известните ни футболисти. Организаторите вече имат получени фланелки от Димитър Илиев (Локомотив (Пд)), Тодор Неделев (Лудогорец), Адриан Краев (Левски), Димитър Евтимов (ЦСКА), Ивелин Попов (фланелка от нац. отбор), Иван Минчев (Славия) както и такива от Берое и Етър (Велико Търново).

Те ще бъдат пуснати на допълнителен търг в страницата на ФК Брацигово във фейсбук. Таксата на отбор за включване в турнира на малки врати, тази година ще бъде 150 лв., а заявките за участие се приемат до 22-ри декември на посочените телефони - Атанас Трендафилов 0892054924 и Жоро Тодовичин 0893676944.

Начините, по които всеки може да помогнем на Деян, са :

Дарителска сметка:

BG67UNCR70001525028208

Деян Иванов Спасов

Deyan Ivanov Spasov

PayPal: [email protected]

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?