32

Кои са наградените спектакли на фестивала „Океан от любов“

Младежки театрален фестивал „Океан от любов“ отмина и остави след себе си нови приятелства, съзидателна енергия и страхотни емоции. Експертите от Кръглите маси – Гьорги Георгиев – Антика, Самуела-Ивана Церовска и Ангелина Славова отличиха следните спектакли:

НАГРАДАТА за цялостен спектакъл на 17 фестивал „Океан от любов“ 2023 г. се присъжда на Младежки театър „Мускетарите“, гр. Перник за спектакъла „Домът на Бернарда Алба“ от Ф. Г. Лорка с реж. Ваня Михова. Наградата е с финансово изражение от 1000 лв.

НАГРАДАТА на публиката – зрителите на Мартенски театрален маратон се присъжда на ТС „Смехурко”, гр. Банкя за последователната педагогическа дейност на Цвете Лазарова при формирането на театрални умения и за впечатляващите резултатите на младежите от ТС „Смехурко” в работата им с драматургията на Шекспир. Наградата е с финансово изражение от 600 лв.

НАГРАДАТА на публиката – зрителите на Мартенски театрален маратон  се присъжда на Театралната група към НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Раковски, за поощряване педагогическата дейност на Иван Гаджев в работата му като режисьор на спектакъла „Шеги на любовта“ по А. П. Чехов и за актьорската всеотдайност на трупата. Наградата е с финансово изражение от 400 лв.

Благодарим на зрителите на Мартенски театрален маратон, от чиито дарения успяхме да наградим два спектакъла. Културен чек за посещение на театрални представления получават зрителите Ваня Пампова, Маргарита Иванова и Бисерка Трайкова.

Фестивалът е финансиран от Община Пазарджик.

*Пресцентър на Младежки дом - Пазарджик

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?