Следвайте ни

Кметът Тодор Попов към отличените млади спортисти: Увереността идва от победите и самочувствието, че си най-добрият!

viber icon

„Радвам се, че за по-малко от месец имаме над 20 шампиони в различни видове спортове. Това е правилната рецепта. Увереността идва от победите, от самочувствието, че си най-добрият и от амбицията да бъдеш най-добрият. Искам да имате самочувствието на успешни хора, които са удовлетворени от това, което са постигнали.” Това заяви пред спортистите и техните треньори кметът на Пазарджик Тодор Попов и за пореден път подчерта, че поставената главна пред спортистите е да бъдат първи във всички видове спорт.

„Ще продължим нашите усилия да подобряваме материалната база и условията, в които вие спортувате. Другата седмица откриваме новата спортна зала в Спортното училище и ще направим първа копка на залата в „Зоната на здравето”, която до месец октомври трябва да бъде завършена. Ще продължим догодина със зала „Хебър” и  с парк „Стадиона”, където ще направим едно комплексно игрище, а през 2023 година – и стадионът на „Младост”. Тогава ще имаме най-добрата спортна база в България, затова трябва и да покажем, че сме най-добрите”, каза още Тодор Попов.

Председателят на Сдружение „Пазарджик спортува” и отговаряща за развитието на спорта в Пазарджик Ренета Камберова също поздрави отличените спортисти и посочи, че през този месец награди по програма „Граждански импулс” получават 25-ма, спечелили шампионски титли в 9 вида спорт. „Гордеем се с всеки един от Вас”, каза Ренета Камберова при връчването на наградите.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?