32

Кметът на Панагюрище възобновява приемните за граждани

Новоизбраният кмет на Панагюрище Желязко Гагов възобновява провеждането на приемни дни и срещи с граждани. Това оповести градоначалникът, като обяви и по какъв график ще се провеждат. Скоро ще бъде отворена за сигнали и страницата на Гагов „Кажи на кмета“, става ясно още от съобщението.

Ето какво гласи то:

Уважаеми жители на община Панагюрище,

Във връзка с разбирането, че Вие сте мои работодатели и с прилагане на принципите за прозрачност и информираност, искам да Ви представя планираните активности за комуникация и срещи с Вас:

- Редовен приемен ден: всеки четвъртък от 14:30 до 17:00 часа в сградата на общината. Започваме от следващия четвъртък;

- Срещата с възрастните хора на всяко 7-мо число на месеца. Започваме срещите си на 7-ми август (сряда);

- Отваряме фейсбук групата "Кажи на кмета" още от другата седмица. Необходима ми е Вашата обратна връзка за сигнали, проблеми и предложения;

- Редовни отчети за кметските активности (снимка на седмичните дейности) и медийни пресконференции всеки месец;

Подготвяме и нови инициативи - като включвания в директни излъчвания за Вашите въпроси и организация на приемни дни и на Заместник-кмета по стопанските дейности. Работим и по нова телефонна апликация за директна връзка между Вас и общинска администрация. Но за тях ще предоставим подробности скоро;

Единствено с Вашата активна обществена позиция можем да изградим по-доброто бъдеще на нашия общ дом - община Панагюрище. Разчитам на Вашето мнение и подкрепа за това. И предварително Ви благодаря.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?