102

Кирил Божков поема школата на Хебър

Някогашният нападател на Хебър и Марица(Пд) Кирил Божков е новият директор на ДЮШ-а на пазарджишкия футболен тим. Той поема поста от Спас Спасов, който преди месец напусна по собствено желание. Божков е на 45 години и работеше като треньор в школата на хебърци от 2017 г. до момента.   

"В цялата школа ще се тренира по обща методика, а особено при по-малките акцентът ще бъде поставен върху индивидуалните тренировки. Ще привлечем още 1-2 млади треньори с нужния лиценз и опит за да надграждаме работата в школата и да ставаме все по-добри. Нашите деца трябва да се развиват. Имаме ли силна школа, до няколко години ще имаме и повече местни състезатели в първия отбор. Това е идеята на ръководството, това е и моята идея. Изискванията към треньорите ще растат. Ще искаме от тях да бъдат по-взискателни и по-мотивирани да развиват децата, като ние пък съответно ще им създадем нужните за това условия", заяви Кирил Божков. Той уточни, че скоро ще станат ясни треньорите на съответните гарнитури. 

"Вторият тим на Хебър се запазва и ще играе в състава на "А" РФГ - Пазарджик през сезон 2022/2023 г. като целта пред него ще бъде първото място. Старши-треньор на селекцията остава Спас Гигов", съобщи още директорът на ДЮШ-а на хебърци

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?