32

Карл Люис ще открие своя кът в "Градината на света" в събота

Поради технически проблем с един от трите полета на Карл Люис до България, той ще открие своя кът в "Градината на света" в събота, 23 септември, от 19,00 часа, когато ще се състои и концертът на Симфоничен оркестър - Пазарджик. Заедно с него ще бъдат кметът на Пазарджик Тодор Попов и Христо Стоичков, като тримата ще запалят и "Вечния факел на мира". Както е по програма, по-рано през деня, в 11,00 часа, Камата и кметът на Община Пазарджик официално ще открият "Градината на света",

Измества се и посещението на Карл Люис в Регионален исторически музей - Пазарджик, където той ще дари свой ценен спомен на изложбата "Личности и събития в българския спорт" - вместо от 16,30 ч. на 23 септември (събота) събитието ще се състои от 14,00 часа на 24 септември (неделя). Веднага след посещението му в музея ще се проведе и дългоочакваната фен среща на площад "Константин Величков", по време на която заедно с Христо Стоичков ще раздават автографи. Нейното начало е в 15,00 часа.

Няма промяна в деня и часа на провеждане на церемонията по връчване на наградата "Почетен факлоносец на мира" на Международната атлетическа щафета "Пробег на мира" и тя ще се състои, както е планирано, от 11,00 часа на 24 септември (неделя) в "Градината на света".

* Форумът „Достойни за България“ остава със същия час – 14,00 часа на 22 септември / петък/ в Младежки дом – Пазарджик.

*Пресцентър на Община Пазарджик

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?