Следвайте ни

Кандидат-депутат почисти града от плакати

16 младежи събраха над 80 чувала ненужни вече предизборни материали

viber icon

Кандидат-депутат даде пример за отговорно отношение не само по време на кампания. Политикът организира бригада от шестнадесет младежи, които почистиха улиците на Пазарджик от предизборни плакати.

"Така както всички кандидати за народното доверие можем да залеем всички населени места с наши плакати, така е редно и да ги почистим след поредната предизборна кампания - казва инициаторът на акцията инж. Стойко Стефанов. - След вота не е приятно да ги гледаме наоколо как се късат и замърсяват допълнително улиците."

Той осигурил водоструйка и шпатули на ентусиазираните младежи, но подчертава, че те свършили основната част от тежката работа. В Пазарджик се натъкнали на огромни пространства, покрити с десетки пластове предизборни материали. Някои от тях приличали на допълнителни многослойни плоскости от хартия и лепило, но твърди като ламарина. В движение бригадата разбрала, че е по-лесно да изчисти всички плакати, отколкото да търси само тези на инж. Стефанов някъде между пластовете.

Резултатът от многочасовия труд били над 80 чувала с ненужни вече предизборни материали. Оказало се, че количеството е толкова много, че нямало достатъчно място в околните контейнери за всички чували. Затова се наложило с кола част от тях да бъдат извозвани до други съдове за смет и да се хвърлят на подходящите за това места, разказва още инж. Стефанов.

За него освен трудолюбието на младите хора приятна изненада бил и фактът, че много от тях не се интересували от политика, но съвсем не им било безразлично дали ще живеят в чист град с приветливи улици. Политикът още веднъж подчертава, че е редно след предстоящите кампании всеки кандидат за каквато и да било позиция да организира почистването поне на своите материали.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?