102

Кампанията на Хебър: Общински съветник дари спестявания, строителна фирма даде солидна сума

Вълната от съпричастие по стартиралата преди 2 дни дарителска кампания за ФК Хебър продължава с добри новини. Верни фенове на клуба от Пазарджик, региона, през Чепеларе, София и дори от чужбина, даряват средства според моментните си възможности.

Атанас Шопов

Вчера своята подкрепа по категоричен начин засвидетелства и общинският съветник Атанас Шопов, който в лично качество депозира 5 000 лева по сметката на футболния клуб. Шопов е рожба на детско-юношеската школа на ФК Хебър, не пропуска нито един домакински мач на клуба и видимо более с проблемите на отбора. 

Строителният предприемат Георги Томов също удари сериозно рамо на ФК Хебър. Вчера той е превел по сметката на клуба 24 000 лв. под формата на дарение от фирмата си "Томов трейд" ЕООД. 

"Благодарим от сърце на всеки един дарител на Хебър, независимо от сумата, която е отделил за нашата обща кауза. В края на кампанията ще публикуваме имената на всеки, който е съгласен, като наред с това ще направим отчет за всеки похарчен лев по нея", съобщи председателят на Сдружението с нестопанска цел Хебър 1918 Елизар Спасов.  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?